Frivilliga Radioorganisationen

FRO Halland

Kontaktinformation

FRO Halland
Benny Nord
Taxvägen 14
302 64 HALMSTAD
E-post: halland@fro.se

Aktiviteter FRO Halland

top halland aktiviteter

Större bild Större bild Större bild

FRO Halland har som huvuduppgift att stödja de lokala avdelningarna i länet. Förbundet samordnar funktioner som, kontakter med riksorganisationen, samverkan med andra frivilligorganisationer, materielbeställningar, fördelning av sambandsmateriel, försäkringsfrågor, frekvenstillstånd, rekrytering, och medverkar till en god struktur för olika sambandssystem.

Den direkta verksamheten äger rum i de olika lokala avdelningarna: Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad som har tillgång till egna lokaler och därifrån utgår all egentlig verksamhet.

Aktivitetskvällar

Radiosamband testas och signalering övas i T-nät under aktivitetskvällarna, andra och fjärde torsdagen i månaden. Underhåll och vård av materiel, räckviddsprov, byggnation av antenner och kablage, ja listan kan göras lång med olika aktiviteter som pågår i avdelningarna. En viktig del av verksamheten är självfallet den kamratliga och sociala samvaron, Du träffar andra som delar Ditt intresse för samband och samhälle, i etern, i lokalen, under övningar och centrala kurser. Det är kul att vara med i FRO.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök